Denim Solar: de voor- en nadelen uitgelicht

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Ze liggen op het dak van je buren, je familie en vrienden. Hoog tijd dus om ook te investeren in de zonne-energie van de toekomst! Maar kies hiervoor wel voor een kwalitatief merk, zoals Denim Solar!

Denim Solar: het merk

Denim Solar heeft maar één doel: solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat doen ze door al het moeilijke gedoe voor achter de schermen. Zodat ze hun klanten makkelijk van dienst kunnen zijn met hun solarmodules van hoge kwaliteit.

Denim Solar is ontstaan in 2014, maar is al sinds 2008 onderdeel van de Solarclarity Group. Met die ervaring en kennis kunnen ze hun betrouwbare, kwalitatieve producten op de markt brengen. Ondertussen hhebben ze al meer dan 50.000 huishoudens voorzien van een stralend dak zonnepanelen.

De voor- en nadelen van Denim Solar panelen

Met Denim Solar kies je dus zonder twijfel voor panelen met uitstekende kwaliteit. Met hun 25 jaar productgarantie laten ze zien dat ze geen twijfels hebben over de levensduur en prestaties van hun panelen, waar andere bedrijven maar 15 jaar geven. Je krijgt zelfs 35 jaar garantie op de dubbel glas panelen!

Daarnaast zijn ze al sinds het prille begin onderdeel van de Solarclarity Group, waardoor ze al heel wat kennis hebben vergaard en de markt door en door kennen.

 

VOORDELEN NADELEN
25 jaar productgarantie
Keuzestress door ruime keuze
35 jaar productgarantie op dubbelglas
Prijs van dubbel glas panelen
Deel van Solarclarity Group
Ruim aanbod
Hoog kwalitatieve panelen
Lange levensduur

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent thuisbatterijen en zonnepanelen? Vraag ons onafhankelijk advies en een vrijblijvende offerte aan!

Deel dit artikel:

[Sassy_Social_Share type="standard"]

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Energy! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Lees meer expertise