Optimaal energieverbruik met minimale moeite

De energiekosten van je onderneming onder controle houden is geen sinecure. Kies voor hernieuwbare energie in een slim ecosysteem en profiteer het hele jaar door van een optimaal comfort.

Maximaal comfort en rendement

Als zaakvoerder wil je niet alleen zeker zijn van betrouwbare groene energie, maar ook van een installatie die gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Meer nog: een systeem dat je verbruik afstemt op je beschikbare energie en dat niet constant moet bijgestuurd worden, is een must. Belgian Energy begrijpt dit als geen ander. Daarom werken we steeds een systeem op maat van je onderneming uit, afgestemd op je huidige en toekomstige noden. Met een maximaal rendement en hoog gebruikscomfort als resultaat.

Vertrouwen

Onderling vertrouwen is de basis van elke goede samenwerking. Belgian Energy staat garant voor eerlijk advies en hoogwaardige service. Geen loze beloften, maar een echt engagement.

Neutraliteit

Als onafhankelijke speler pinnen we ons niet vast op bepaalde merken of types. Belgian Energy zoekt steeds de geschikte installatie voor jouw bedrijfscontext. Volledig transparant en gedreven vanuit het beste voor onze klanten.

Kwaliteit

Elke dag opnieuw gaan we voor hoogwaardige kwaliteit. Van de eerste ontmoeting over de installatie tot de monitoring van je verbruik. Met een langdurig rendement als rode draad doorheen onze dienstverlening.

De optimale energieoplossing voor jouw bedrijf.

Als neutrale energiespecialist zet Belgian Energy jouw noden voorop. Met gerichte vragen krijgen we een duidelijk beeld van je bedrijfssituatie, vandaag en in de toekomst.

Onze experten werken een unieke oplossing uit op maat van je specifieke context. Hierbij combineren we hernieuwbare energiebronnen met slimme systemen voor opslag en beheer. Geheel in lijn met je huidige situatie en je groeiambities. Van offerte tot installatie reken je op kwaliteit, vakmanschap en precisie. Ook voor het monitoren van je energieverbruik zit je bij ons goed.

Een slim ecosysteem voor energie

Belgian Energy biedt een waaier aan oplossingen om je eigen ecosysteem met hernieuwbare energie op te zetten. Van het eerste bezoek ter plaatse tot het doordacht advies en van de installatie tot het onderhoud en de monitoring reken je bij ons op kwaliteit en een open blik. Je kan bij ons terecht voor hoogwaardige zonnepanelen met intelligente omvormers en thuisbatterijen, slimme sturingen en laadpalen, en ook voor aanverwante producten zoals airco’s, warmtepompen en warmtepanelen.

Zonnepanelen

Duurzame, hernieuwbare energie als katalysator voor je onderneming. Met een gunstig resultaat op je energiefactuur en minimaal onderhoud.

OMVORMERS

Geen zonnepaneleninstallatie zonder omvormer. Maximaliseer je gebruik van zonne-energie meteen hoogwaardige, innovatieve omvormer van Belgian Energy.

BATTERIJEN

Wil je de opgewekte zonne-energie benutten wanneer het jou uitkomt? Investeer in een batterij en haal het maximum uit de installatie. Voor nog meer comfort.

LAADPALEN

Installeer laadpalen op je bedrijvensite en vergroen je wagenpark. Onze systemen ladenelektrische of hybride wagens veilig en efficiënt op.

SLIMME STURINGEN

Om je energie optimaal te benutten is een slimme sturing nodig voor je machines, apparaten en installatie. Zo hou jij de focus op je corebusiness.

AIRCO’S

Een optimale werkomgeving in de zomer creëer je makkelijk met een gepaste airco. Optimaliseer je energieverbruik en koppel de airco op een batterij.

WARMTEPANELEN

Kies voor infrarood warmtepanelen om je kantoor energiezuinig en gemakkelijk te verwarmen. Warmtepanelen zijn laag in onderhoud, in piekbelasting en in investering.

AFSPRAAK MAKEN

Geef je onderneming een groene boost en kies voor hernieuwbare energie. Met de slimme systemen van Belgian Energy haal je het maximum uit je installatie met minimale inspanning.

zonnepanelen op mijn bedrijf