onze werkwijze

Bij Belgian Energy geloven we in een open samenwerking gestoeld op wederzijds vertrouwen. Onze experten gaan tot het uiterste van offerte tot oplevering. Met kwalitatieve service als extra troef.

Begeleiding van a tot z voor slimme energiekeuze

Met onafhankelijk advies en een transparante offerte weet je bij Belgian Energy waar je aan toe bent. Onze experten voeren steeds een plaatsbezoek uit en zetten zo de puntjes op de -i. Het resultaat? Een hoogwaardige installatie die onmiddellijk doet wat het moet.

Ook na de oplevering volgen we je systeem actief op. Zo ben je zeker van een hoog rendement en geniet je zorgeloos van optimaal comfort. Belgian Energy is jouw energiepartner voor een slimme energiekeuze.

Gestructureerde aanpak

Om een kwalitatieve oplossing uit te werken op maat van jouw individuele situatie gaan we gestructureerd te werk. Een professionele installatie vraagt namelijk een grondige voorbereiding.

Advies: Een oplossing op maat

Bij Belgian Energy brengen we steeds je persoonlijke routines en leefgewoonten in kaart. Op basis daarvan werken we een specifieke oplossing uit in lijn met je noden, nu en in de toekomst. Reken op eerlijk advies en open communicatie. Onze aanbevelingen zijn technisch onderbouwd zodat je veilig kan investeren in duurzame energie.

Werkvoorbereiding: een technisch plaatsbezoek

Tijdens een bezoek ter plaatse bekijkt onze technieker in detail de situatie van je woning. Welke materialen zijn nodig tijdens de installatie? Zijn de nodige aansluitingen aanwezig? Met welke specifieke uitdagingen moeten we rekening houden? Deze gedetailleerde werkvoorbereiding vormt de basis van een vlotte installatie.

Een professionele installatie

Ons ervaren team plaatst elke mogelijke energie-installatie volgens de regels van de kunst. Volledig afgestemd op je specifiek energieverbruik en onmiddellijk gebruiksklaar opgeleverd. Bij Belgian Energy ben je bovendien zeker van een piekfijne afwerkingsgraad. Zo haal jij het maximum uit je investering.

Oplevering en zorgeloos genieten

Na de oplevering is vaak een elektrische keuring nodig van je installatie. Ook dat voorzien we met plezier. Tot slot is elke oplossing gekoppeld aan ons monitoringsysteem. We volgen je verbruik op de voet en detecteren snel als er een storing of defect is. Zo hoef jij enkel nog te genieten van de voordelen van je duurzame energie.

Optimale energieoplossing op maat

Een slimme en duurzame oplossing die echt aan je energiebehoeften voldoet? Belgian Energy stelt gerichte vragen over je specifieke wooncontext en brengt je dagelijkse routine in kaart.

Als onafhankelijke expert bieden we tal van systemen aan, die we moeiteloos combineren tot een optimale installatie binnen jouw context. Voor een doordachte investering en een gegarandeerd rendement. Met jouw comfort voorop.

zonnepanelen vlaanderen

Dit zeggen onze klanten over Belgian Energy

Klaar voor slimme energie?

Wil je ook de overstap maken naar groene energie en besparen op je energiefactuur? Dan het liefst met een slimme energieoplossing waar je niet naar moet omkijken. Belgian Energy werkt met plezier een voorstel op maat uit.

Zonnepanelen offerte