over ons

Belgian Energy staat voor vakmanschap en gedrevenheid. Ons team gaat telkens weer tot het uiterste om een slimme energieoplossing uit te werken, te installeren en te onderhouden. Met jouw gemoedsrust als einddoel.

Betrouwbare partner voor duurzame energie

Belgian Energy staat voor een transparante aanpak en open communicatie. Vanuit onze rol als onafhankelijke energiespecialist zoeken we de geschikte oplossing voor jouw woning. Gebouwd met hoogwaardige producten en volledig afgestemd op jouw individuele energiebehoefte. Met gepersonaliseerd en eerlijk advies staat ons team elke dag voor je klaar.

Vertrouwen

Een samenwerking gestoeld op vertrouwen en gekenmerkt door open en transparante communicatie. Zo gaan wij elke dag opnieuw voor jou aan de slag. Geen loze beloften, maar een echt engagement.

Neutraliteit

Als onafhankelijke energiespecialist streven we naar de optimale energie-installatie voor jouw persoonlijke situatie. Hiervoor rekenen we op een ruim aanbod aan hoogwaardige producten.

Kwaliteit

Kwaliteit vormt de rode draad doorheen alles wat we doen. Van het eerste contact en de installatie tot de dienst na verkoop. Ons doel? Een maximaal comfort en langdurig rendement voor jouw thuis.

zonnepanelen Belgian Energy

SLIMME ENERGIE ZONDER ZORGEN

Inzetten op duurzame energie hoeft niet complex te zijn. Kies voor optimaal leefcomfort en geniet zorgeloos van slimme energie met Belgian Energy.

Onze specialisten werken een ecosysteem op maat uit. Geheel volgens je huidige en toekomstige energienoden. Met oog voor je persoonlijke routine en leefgewoonten.

Elke samenwerking start met een goed persoonlijk contact. We doorgronden graag de doelstellingen en ambities van onze klanten om zo een energieoplossing voor te stellen die volledig aansluit op de noden van hun bedrijf. Hierbij staan comfort, rendement en gemoedsrust centraal.

Wim Dirickx - zaakvoerder

Onafhankelijke energiespecialist

Met onafhankelijk advies, transparante communicatie en kennis van zaken staan we je elke dag bij om aan de energiebehoeften van je woning te voldoen. Hierbij reken je op een nauwgezette opvolging en snelle bijsturing waar nodig.

Vertrouw op de jarenlange ervaring en grondige expertise van Belgian Energy voor een comfortabele thuis.