Hyundai zonnepanelen

Ga voor de hoogwaardige Hyundai-zonnepanelen en geniet jarenlang zorgeloos van zonne-energie. Met een hoog, stabiel rendement en een korte terugverdientijd van je investering.

Geavanceerde technologie

Hyundai Energy Solutions gelooft sterk in de kracht van innovatie om aan de noden van klanten en van de maatschappij te voldoen. Vanuit een streven naar technologische vooruitgang ontwikkelen ze energieoplossingen van wereldklasse. Hiervoor investeert het Koreaanse bedrijf voortdurend in R&D en in de uitbreiding van geavanceerde productiefaciliteiten.

Klanttevredenheid is 1 van de speerpunten van Hyundai Energy Solutions. Door te kiezen voor premiumcomponenten en door hun grondige expertise garandeert de producent van zonnepanelen een constante kwaliteit en een superieure uitstraling. Met een hoog rendement van hun producten als extra troef.

Hoge prestaties en betrouwbaarheid

Jarenlange expertise en knowhow maakt van Hyundai een prominente, globale speler op het vlak van groene energie. Door continue in te zetten op ontwikkeling produceren ze verschillende, kwaliteitsvolle modellen voor zowel de particuliere als professionele mark.

  • De zonnepanelen zijn goed bestand tegen zware weeromstandigheden. Ideaal voor ons klimaat.
  • Door de shingled-technologie wordt het oppervlak van de panelen efficiënter benut en wordt zo meer zonlicht bereikt.
  • De panelen hebben een zeer hoge opbrengst per vierkante meter. Zelfs bij lage instraling.
  • De zonnecellen zijn in parallel aangesloten waardoor je bij schaduw minder vermogen verliest.
  • De beglazing is zelfreinigend.
  • De panelen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • De zonnepanelen hebben een elegant design.
  • Hyundai-panelen hebben een vermogen tot 430 WP.

Combineer zonnepanelen met een batterij

Met zonnepanelen haal je in no time je energiefactuur naar beneden. Je optimaliseert het rendement van je groene installatie door Hyundai-zonnepanelen te combineren met 1 of meerdere batterijen in je woning of in je bedrijfspand. Het teveel aan energie sla je namelijk op voor verbruik op momenten dat er minder of geen zon is.

Ga voor zonnepanelen met Belgian Energy

Als ervaren vakman staat Belgian Energy klaar om je groen ecosysteem uit te werken en te installeren. Onze experten gaan met plezier voor je aan de slag.