JA Solar zonnepanelen

Vertrouw op de kwaliteitsvolle zonnepanelen van JA Solar om aan de energienoden van je woning of bedrijfspand te voldoen. De innovatieve aanpak resulteert in een hoog rendement.

Innovatieve wereldspeler

JA Solar is een globale speler op het vlak van zonne-energie, actief in zowel de particuliere als professionele markt. Met bijna 20 jaar ervaring in de sector zet de Chinese producent sterk in op technologische innovatie en hoogwaardige PV-producten. Het merk gebruikt 100 % eigen zonnecellen voor de productie van hun zonnepanelen. Door hun doorgedreven onderzoek en ontwikkeling garanderen ze een hoog rendement aan een interessante prijs-kwaliteit.

De uitbouw van een uitgebreid verkoop- en klantenservicenetwerk vertaalt zich in een vlotte en correcte service wereldwijd. De zonnepanelen zijn uitgebreid getest en hebben alle vereiste Europese keurmerken.

Stabiele, betrouwbare leverancier

Als 1 van de grootste leveranciers ter wereld biedt JA Solar een breed gamma van monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen aan. Geschikt voor elk gebouw.

  • Hoogwaardige zonne-energieoplossingen aan toegankelijke installatiekosten.
  • Financieel stabiele leverancier.
  • De panelen zijn 100 % zelfreinigend.
  • Zelfs bij weinig licht bieden de panelen uitstekende prestaties.
  • De zonnepanelen zijn bestand tegen zware weersomstandigheden.
  • JA Solar biedt 25 jaar vermogensgarantie.

De voordelen van zonne-energie

Investeer in JA Solar-zonnepanelen en geniet van de voordelen van zonne-energie voor je woning of bedrijfspand: je bent minder afhankelijk van de schommelingen op de energiemarkt, je hebt een lagere energiefactuur en je maakt een positief verschil voor mens en milieu.

Klaar voor groene energie?

Een lagere energiefactuur, een duurzame investering en een hoog comfort. Wacht niet langer en schakel Belgian Energy in voor een groen ecosysteem op maat van jouw bedrijf of woonst. Onze experten werken met plezier een voorstel uit.