Regie over je eigen energie met een thuisbatterij

Thuis je eigen energie opwekken én zelf opslaan? Een thuisbatterij is bij Belgian Energy standaard onderdeel van een PV-installatie. Met een Huawei Thuisbatterij sla je de opgewekte energie op voor eigen gebruik. Zo ben je niet meer volledig afhankelijk van het net en kun je de kosten op uw energiefactuur drukken. Kortom: pak de regie over je eigen energie!

Huawei Thuisbatterij

Met de Huawei Thuisbatterij sla je energie op voor eigen gebruik. Zo kun je jouw eigen opgewekte zonnestroom ook ‘s avonds gebruiken. Hierdoor ben je ook als het donker is minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Breid je eigen microgrid van zonnepanelen en een omvormer uit met de Huawei Thuisbatterij. En voeg daaraan ook een laadpaal en energiemanagementsysteem aan toe.

Een aantal voordelen van de Huawei thuisbatterij:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Geschikt voor alle Huawei omvormers
  • Altijd noodstroom ter beschikking
  • Gebruik je eigen zonnestroom, ook als de zon niet schijnt
  • Klaar voor de toekomst met je eigen energievoorziening
  • Plug-and-play toe te voegen aan jouw Huawei PV-systeem
  • Modulair uitbreidbaar
  • Wordt geplaatst door een ervaren Belgian Energy installateur

Meer informatie? Download de whitepaper!

Vul onderstaand formulier in. We mailen je dan binnen 2 minuten gratis de Whitepaper.

Geschikt voor ieder huishouden

De Huawei thuisbatterij is veilig in gebruik, betrouwbaar en heeft een garantie van 10 jaar. De batterij is geschikt voor zowel de 1- als 3-fase-omvormers, waardoor deze in ieder huishouden te gebruiken is. Het energieopslagsysteem is modulair en kan ook in een later stadium uitgebreid worden.

De thuisbatterij kent 3 modellen voor de opslag van respectievelijk 5, 10 en 15 kilowattuur stroom. Ter vergelijking: een wasbeurt van een wasmachine verbruikt gemiddeld 1 kilowattuur, een koelkast verbruikt ongeveer 0,5 kilowattuur per 12 uur en automobilisten verbruiken afhankelijk van het model elektrische auto tussen de 40 en 100 kilowattuur om deze volledig op te laden.

Vraag een offerte aan

We helpen je graag verder! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor een offerte op maat.