Solarwatt zonnepanelen

Vertrouw op de totaalaanpak van Solarwatt voor jouw zonne-energiesysteem. Met deze zonnepanelen ben je zeker van premiumkwaliteit, een duurzaam rendement en zorgeloos comfort.

Duitse topkwaliteit en duurzame visie

De Duitse producent Solarwatt ontwikkelt zonne-energiesystemen van a tot z: van zonnepanelen tot batterijen, met efficiënt energiemanagement als onmisbare schakel tussenin. Ze bieden alles wat je nodig hebt om zelf in je energienoden te voorzien, zowel bij jou thuis als voor jouw onderneming.

Door in te zetten op complete energieoplossingen draagt het toonaangevende bedrijf bij aan een duurzame toekomst en wil het de klimaatverandering terugdringen. Als Europese marktleider in glas-glaszonnepanelen stoelt Solarwatt op meer dan 25 jaar ervaring. Hun producten kenmerken zich door hoogwaardige kwaliteit en leveren topprestaties.

Betrouwbaar zonne-energiesysteem

Door hun hoogwaardige kwaliteit, innovatieve technologie en jarenlange ervaring produceert Solarwatt zonnepanelen met een langere levensduur tot wel 33 %, en een hogere betrouwbaarheid. Zo ben je zeker van een rendabele investering.

  • Hoogwaardige zonnepanelen, slim energiebeheer en energieopslag in 1 systeem.
  • Een geschikte oplossing voor elk type dak en elk soort gebouw.
  • Duurzame productie met Cradle-to-Cradle-certificaat en lage CO2-footprint.
  • Snelle en uitmuntende lokale service.
  • Minimaal rendementsverlies door dubbel-glastechnologie.
  • 30 jaar all-in garantie op product en vermogen van glas-glas zonnepanelen met gratis een 5 jaar allrisk-verzekering.

Voorzie in je eigen energienoden

Wil je als bedrijf of particulier een omslag maken en meebouwen aan een properder klimaat? Dan wordt het hoog tijd om te investeren in Solarwatt-zonnepanelen. Meer nog, met hun totaalsysteem voor energieopwekking, -opslag en -beheer trek je volledig de duurzame kaart en ben je minder afhankelijk van de energiemarkt.

Een Solarwatt-oplossing op jouw maat?

Belgian Energy vertaalt de energiebehoeften van jouw onderneming of woning naar een gepersonaliseerde oplossing. Zo geniet je zorgeloos van zonne-energie en ben je zeker van een optimale investering.