over ons

Onze jarenlange expertise, grondige marktkennis en oog voor kwaliteit kenmerken onze manier van werken. Vanaf het eerste contact tot de installatie en opvolging van je energieoplossing.

Persoonlijke aanpak voor jouw bedrijf

Om een oplossing uit te werken op maat van je huidige en toekomstige behoeften start elke samenwerking met een eerste afspraak ter plaatse. Een goed inzicht in het reilen en zeilen van je onderneming laat ons toe systemen aan te bieden waar je als ondernemer echt voordeel uit haalt. En waar je niet naar moet omkijken. Want jouw gebruiksgemak is onze drijfveer.

Vertrouwen

Een samenwerking gestoeld op vertrouwen en gekenmerkt door open en transparante communicatie. Zo gaan wij elke dag opnieuw voor jou aan de slag. Geen loze beloften, maar een echt engagement.

Neutraliteit

Als onafhankelijke energiespecialist streven we naar de optimale energie-installatie in lijn met de noden van je bedrijf, nu en in de toekomst. Hiervoor reken je op een ruim aanbod aan hoogwaardige producten.

Kwaliteit

Kwaliteit vormt de rode draad doorheen alles wat we doen. Van het eerste contact en de installatie tot de dienst na verkoop. Ons doel? Een maximaal comfort en langdurig rendement voor jouw onderneming.

zonnepanelen rendement bedrijven

Slim energieadvies op maat

Het persoonlijke verhaal van jouw onderneming maakt onze oplossing uniek. Als onafhankelijke speler werken we het beste ecosysteem uit voor jouw specifieke situatie. Nu en later.

Belgian Energy werkt met betrouwbare partners en streeft de hoogste kwaliteit na. Voor, tijdens en na de installatie.

Zonnepanelen Belgian Energy

Elke samenwerking start met een goed persoonlijk contact. We doorgronden graag de doelstellingen en ambities van onze klanten om zo een energieoplossing voor te stellen die volledig aansluit op de noden van hun bedrijf. Hierbij staan comfort, rendement en gemoedsrust centraal.

Wim Dirickx – zaakvoerder

Zonnepanelen offerte

Transparantie en doeltreffendheid

Bij Belgian Energy werken we open en transparant. Onze oplossingen zijn technisch onderbouwd en praktisch haalbaar. Zowel op ecologisch als economisch vlak. Zo hoef jij als onderneming niet wakker te liggen van je groene energie.

Ons team gaat steeds tot het uiterste met gericht advies, een vlotte installatie en een kwaliteitsvolle dienst na verkoop.